.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Αλκιβιάδης Τρομάρας
Ο Αλκιβιάδης Τρομάρας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1981. Σπούδασε στο University of the West of England (UWE, Bristol), από όπου πήρε τον τίτλο τού BEng Aerospace Manufacturing Engineering. Έπειτα συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Coventry University, από όπου πήρε τον τίτλο MSc Competitive Manufacturing. Το 2007 ολοκλήρωσε το Διδακτορικό του PhD in Manufacturing & Mechanical Engineering στο Coventry University, με θέμα την διαχείριση εμπλεκομένων που σχετίζονται με περιβαλλοντικά ζητήματα στην αεροβιομηχανία της Μ.Βρετανίας. Μετέπειτα εργάστηκε στον τομέα της Διαχείρισης περιβάλλοντος και συστημάτων ISO 14001 στην βιομηχανία της Μ. Βρετανίας (Cummins UK) και σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με λιμένες και διαχείριση περιβάλλοντος ή σχετικά με ηλεκτρικά οχήματα και υποδομές φορτίσεως. Εξειδικεύεται στον χώρο της παραγωγής, διαχείρισης εμπλεκομένων (stakeholder management) πάνω σε περιβαλλοντικά ζητήματα, Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, υποδομές σχετικά με ηλεκτρικά οχήματα. Είναι συγγραφέας ενός βιβλίου (Α Stakeholder Framework for Environmental Management) και έχει συμβάλει σε ένα ακόμα (The global business handbook).
Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηχανικός Τεχνολογίας Κατασκευής Μηχανών και Παραγωγικής Μηχανικής, MSc Ανταγωνιστική Παραγωγή, PhD Διαχείριση Περιβάλλοντος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498484
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.