.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μουτζουρούλια Κωνσταντίνα

Η Μουτζουρούλια Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Πάτρα το 1993.

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, σχολή Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων. Συνεχίζοντας τις σπουδές της, το Σεπτέμβριο του 2018 εγγράφηκε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για να παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων (Μaster of Business administration) με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Παράλληλα με τις σπουδές, εντάχθηκε στον επιχειρηματικό κλάδο ως υπεύθυνη δύο καταστημάτων Play Opap την Πάτρα. Επίσης, έχει μια αξιοπρεπή ενασχόληση με τα κοινά, καθώς έχει ασχοληθεί με δημοτικές εκλογές στην Πάτρα ως υποστηρικτικό προσωπικό.

Τώρα, εργάζεται στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραμματεία Διεύθυνσης
Πολιτικός Επιστήμονας
Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.