.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Πόπη Βιτζηλαίου

Η Πόπη Βιτζηλαίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Εργάζεται στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του ΕΚΕΤΑ ως Διοικητική Γραμματέας. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Πραγματοποίησε την πρακτική της εξάσκηση στο τμήμα Αγορών-Προμηθειών του Hilton Αθηνών και στον Υποτομέα Οικονομικού της Δ/νσης Υπηρεσιών Στέγασης , ΔΕΗ Α.Ε.

Έχει απασχοληθεί σε ιδιωτικές εταιρίες , έχοντας ως κύριες αρμοδιότητες τη διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ και τη διοικητική υποστήριξη. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency, 2001), Ισπανικά (Superior, 2007) και Ιαπωνικά (JLPT N5, 2010). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.2111.069599
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.