.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Αριστείδης Χαλάτσης

Ο Αριστείδης Χαλάτσης, είναι Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα των Logistics (MSc in Logistics & Transportation) και της Διοίκησης Επιχειρήσεων (Master in Business Administration).

Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στους τομείς των εμπορευματικών μεταφορών & logistics, λειτουργίας/διαχείρισης λιμένων, πολυτροπικών τερματικών σταθμών και συνδυασμένων μεταφορών και αποδεδειγμένη εμπειρία στην διοίκηση έργων & ομάδων εργασίας, συνεργαζόμενος με πολλές επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, με κύριους τομείς εξειδίκευσης την προώθηση των εμπορευματικών μεταφορών και την ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

Ο κ. Χαλάτσης έχει διατελέσει αξιολογητής του προγράμματος συνδυασμένων μεταφορών Marco Polo της ΕΕ, του προγράμματος ΤΕΝ-Τ (Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών) της ΕΕ, του προγράμματος Information Society (τομέας συνδυασμένων μεταφορών) της ΕΕ, του προγράμματος Smart Cities and Communities and Social Innovation Programme του Ιταλικού Υπουργείου Εκπαίδευσης, Πανεπιστημίων & Έρευνας (Last Mile Logistics), και του προγράμματος ERA-NET MARTEC (Maritime Technologies).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός - MSc Μεταφορών & Logistics, Διοίκησης Επιχειρήσεων
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498463
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.