.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Γλυκερία Μυρόβαλη
Η Μυρόβαλη Γλυκερία, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ – Συγκοινωνιολόγος, εργάζεται ως Επιστημονική Συνεργάτης του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών από τον Μάρτιο του 2010. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1986 και αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. το 2008. Παρακολούθησε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Α.Π.Θ. με τίτλο «Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών» το έτος 2008 – 2009. Το 2015 ξεκίνησε διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών) με θέμα την ανάπτυξη μεθοδολογιών αξιολόγησης και εξυγίανσης κυκλοφοριακών δεδομένων από πολλαπλές πηγές για την ορθή βαθμονόμηση συγκοινωνιακών προτύπων. Έως τώρα έχει συμμετάσχει σε σειρά ερευνητικών έργων (εθνικά, διακρατικά, Ευρωπαϊκά) που αφορούν εμπορευματικές και επιβατικές μεταφορές ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με θέματα που αφορούν στη διαχείριση της επιβατικής ζήτησης, την ανάλυση κυκλοφοριακών δεδομένων, την οδική ασφάλεια, τις δημόσιες συγκοινωνίες καθώς και την ανάπτυξη προτάσεων για πολιτικές βιώσιμης κινητικότητας. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός - MSc Συγκοινωνιολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498462
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.