.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Καλλιρρόη Πορφύρη
Η Πορφύρη Καλλιρρόη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987 και εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) από τον Σεπτέμβριο του 2017.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (Οκτώβριος, 2010) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Νοέμβριος, 2012) στον τομέα των Συστημάτων Παραγωγής του Πολυτεχνείου Κρήτης. Από το Μάρτιο του 2013, είναι Υποψήφια Διδάκτορας στο ίδιο πανεπιστήμιο με τίτλο διδακτορικής διατριβής «Traffic flow modelling in the Presence of Vehicle Automation and Communication Systems».
Το διάστημα 2012-2017 εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Δυναμικών Συστημάτων και Προσομοίωσης του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου συμμετείχε σε διάφορα ερευνητικά έργα με αντικείμενο τη μοντελοποίηση και βελτιστοποίηση της κυκλοφοριακής ροής, τη διαχείριση της κυκλοφορίας και τα ευφυή συστήματα μεταφορών. Έχει συμμετάσχει με δημοσιεύσεις σε Διεθνή Συνέδρια καθώς επίσης και επιστημονικά περιοδικά.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης – MSc Συστήματα Παραγωγής
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498465
Fax. +30.2310.498465
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.