.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Katerina Chrysostomou

Η Κατερίνα Χρυσοστόμου είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός - MSc Συγκοινωνιολόγος.
Το 2009, αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και το 2010 απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στο Σχεδιασμό, την Οργάνωση και τη Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών, από το ίδιο Πανεπιστήμιο.
Από το 2010 εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
Παράλληλα είναι Υποψήφια Διδάκτορας του Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).
Έχει συμμετάσχει σε πολλά ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά έργα και μελέτες στο αντικείμενο των μεταφορών και συμμετείχε στη συγγραφή πάνω από 20 επιστημονικών εργασιών που έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά.
Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανάλυση και βελτιστοποίηση δικτύων μεταφορών, την έξυπνη και βιώσιμη κινητικότητα και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στον τομέα των μεταφορών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. - MSc Συγκοινωνιολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498442
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.