.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μαρία Χατζηαθανασίου

Η Μαρία Χατζηαθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) το 2005.

Το 2007 απέκτησε την ειδικότητα του Συγκοινωνιολόγου Μηχανικού μετά από παρακολούθηση του διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών του Α.Π.Θ.: «Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών». Έκτοτε έχει συνεργαστεί, ως ελεύθερος επαγγελματίας, με τεχνικά γραφεία μελετών δημοσίων έργων, με κύρια δραστηριότητα την εκπόνηση κυκλοφοριακών μελετών και μελετών στάθμευσης. Από το Νοέμβριο του 2010 εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.). Το κύριο ερευνητικό της ενδιαφέρον έγκειται στη διαχείριση κινητικότητας και ζήτησης και στην ανάπτυξη «βιώσιμων» συστημάτων μεταφορών. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή πολλών επιστημονικών άρθρων και ανακοινώσεων σε συνέδρια.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και καλά Ισπανικά, ενώ έχει βασικές γνώσεις Γερμανικών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός, MSc Συγκοινωνιολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498487
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.