.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Παναγιώτης Ιορδανόπουλος
Ο Παναγιώτης Ιορδανόπουλος είναι Πολιτικός Μηχανικός - MSc Συγκοινωνιολόγος. Το 2009, αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και το 2010 απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Σχεδιασμό, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών, από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ίδιου Πανεπιστημίου. Από το 2015, είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά (ΠΑΠΕΙ) ενώ η διατριβή του αφορά στην οικονομική αξιολόγηση των Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών. Από το 2010 εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα μεταφορών που χρηματοδοτούνται από διάφορους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς καθώς και σε Μελέτες Μεταφορών τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών, Συνεργατικά Ευφυή Συστήματα Μεταφορών, το σχεδιασμό των μεταφορών, τη Μοντελοποίηση της Κυκλοφορίας, την Οικονομική των Μεταφορών και τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα. Έχει γράψει πάνω από 10 επιστημονικές εργασίες που έχουν δημοσιευτεί είτε σε διεθνή είτε σε ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάστηκαν σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι επίσης συν-συγγραφέας σε 2 κεφάλαια βιβλίων που σχετίζονται με ITS και την αξιολόγησή τους.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός – MSc Συγκοινωνιολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498443
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.