.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ελευθέριος Σδουκόπουλος
Ο Ελευθέριος Σδουκόπουλος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1984. Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – Α.Π.Θ. (2008). Το 2009 έλαβε την ειδικότητα του Συγκοινωνιολόγου Μηχανικού, ολοκληρώνοντας πρώτος το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. με τίτλο ‘Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών’. Από το Νοέμβριο του 2014 είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με τη διδακτορική του διατριβή να επικεντρώνεται στη διερεύνηση της σχέσης και της αλληλεπίδρασης λιμένων και ενδοχώρας στο πλαίσιο διεθνών εφοδιαστικών αλυσίδων. Από το 2010 εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ι.ΜΕΤ. με συμμετοχή σε πλήθος ερευνητικών έργων και μελετών, χρηματοδοτούμενων από διάφορα Ευρωπαϊκά, περιφερειακά και εθνικά προγράμματα. Κύρια ερευνητικά πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν οι θαλάσσιες μεταφορές, ο σχεδιασμός, η διαχείριση και η λειτουργία λιμένων και λιμενικών τερματικών σταθμών, η διερεύνηση των αλληλεπιδράσεων και συσχετίσεων λιμένων-πόλεων καθώς και τα πολύ-τροπικά συστήματα διασύνδεσης λιμένων-ενδοχώρας. Στα προαναφερόμενα πεδία έρευνας, έχει δημοσιεύσει 22 επιστημονικές εργασίες σε έγκριτα διεθνή περιοδικά, βιβλία και πρακτικά συνεδρίων.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός Α.Π.Θ. – MSc Συγκοινωνιολόγος
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.211.1069596
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.