.
Πλοηγηθείτε στη νέα ιστοσελίδα του Ι.ΜΕΤ.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Αγγελική Κώνστα

Η Αγγελική Κώνστα είναι ψυχολόγος, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στον Έλεγχο του Στρες και Προαγωγή της Υγείας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στις Διαταραχές του Ύπνου και κυρίως στην αϋπνία, στην Γερμανία, στα πλαίσια υποτροφίας από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Έρευνας του Ύπνου (2012). Είναι συνεργάτης στην Μονάδας Μελέτης Ύπνου (ΜΜΥ) του Αιγινητείου Νοσοκομείου και υπεύθυνη της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας για την αϋπνία. Εκπαιδεύεται στην Ομαδική Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και έχει επίσης εκπαιδευτεί στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, στην Εργασιακή Ψυχολογία και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και στην Διάγνωση και Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών. Έχει συμμετάσχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια με διαλέξεις και παρουσιάσεις poster με κύριο ερευνητικό θέμα τις διαταραχές του ύπνου και κυρίως τη μη φαρμακευτική παρέμβαση στην αϋπνία. Σήμερα εργάζεται στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ) του ΕΚΕΤΑ ως Συνεργάτης Ερευνητής σε θέματα Μεταφορών και Τουρισμού. Συγκεκριμένα ασχολείται με τη μελέτη θεμάτων που αφορούν σε εφαρμογές των ευφυών συστημάτων μεταφορών (ITS) για οδηγό και όχημα, στην ανάπτυξη διεπαφών, όσον αφορά την πληροφόρηση χρηστών, στην ανάπτυξη συστημάτων & εφαρμογών υποβοήθησης για ειδικές κατηγορίες μετακινουμένων (ηλικιωμένοι, ΑμεΑ,), με την αξιολόγηση προσβασιμότητας για κάθε νέο σύστημα/εφαρμογή στον τομέα των μεταφορών. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ελληνική νοηματική γλώσσα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ψυχολόγος, MSc Έλεγχο του Στρες και Προαγωγή της Υγείας
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125 
Τηλ. +30.211.1069555
Fax.  +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.