.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μαριάννα Δεβετζόγλου
Η Μαριάννα Δεβετζόγλου είναι πτυχιούχος Φυσικός από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα υλικά για ενέργεια και περιβάλλον από το University College London, UK. Επίσης είναι πιστοποιημένη διαχειριστής έργων κατά το πρότυπο PRINCE2. Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα περιλαμβάνει θέματα διαχείρισης έργων, ανάπτυξη επιχειρηματικών δράσεων και νέων προϊόντων στη βιομηχανία. Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος EU Tempus Green Computing, έχει συνεργαστεί ως business mentor με ερευνητική ομάδα φοιτητών πληροφορικής του Παν/μίου του Χάρκοβο (Ουκρανία), κερδίζοντας την 2η θέση στον διαγωνισμό EU IT Eureka 2014-2015. Στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων μεταφορών (Ι.ΜΕΤ) του ΕΚΕΤΑ ασχολείται με τη μελέτη θεμάτων που αφορούν το σύστημα οδηγός – όχημα, όπως εφαρμογές ευφυών συστημάτων μεταφορών (ITS), προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού (ΣΣΥΟ), πληροφοριακά συστήματα εντός του οχήματος (ΠΣΕΟ), έξυπνο και καθαρό όχημα, κτλ. Γνωρίζει αγγλικά (C2), γαλλικά (B2) και ρωσικά (B1).
Στοιχεία Επικοινωνίας

Φυσικός – MSc Υλικά για Ενέργεια και Περιβάλλον, UCL
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 57001
Τηλ. +30.2111.069559
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.