.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Νίκος Αναστασιάδης
Ο Νίκος Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1991. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής από το οποίο και αποφοίτησε το 2014. Έπειτα συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Αγγλία , στο Πανεπιστήμιο του Reading, από όπου πήρε τον τίτλο MSc Renewable Energy: Technology & Sustainability το 2015. Ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αγγλία επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί στον τομέα της ενέργειας. Επιπλέον παράλληλα με την εργασία παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (IHU) ,MSc Energy Law Bussiness Regulation & Policy το οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία το 2017. Εργάστηκε σαν εκπρόσωπος πωλήσεων για εναλλακτικό πάροχο ενέργειας και εν συνεχεία σε εταιρία πληροφορικής (ICT) στον τομέα των μεταφορών. Είναι μέλος του ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ από τον Απρίλιο του 2018 , όπου και ασχολείται με τον τομέα των βιώσιμων μεταφορών και τις βιώσιμης κινητικότητας.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498484
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.