.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Γεώργιος Τσαφώνιας
Ο κ. Γεώργιος Τσαφώνιας εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ και συγκεκριμένα στον Τομέα Γ: Οικονομικά και Περιβαλλοντικά Θέματα - Μη επίγεια μέσα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας (πρώην Χαλκίδας) το 2012 και είναι κάτοχος επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή -  Φοροτεχνικού Β` τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών. Με την απόκτηση του πτυχίου του εργάστηκε ως βοηθός λογιστή σε ιδιωτικά γραφεία και επιχειρήσεις. Ο κ. Τσαφώνιας κατέχει εξειδικευμένες γνώσεις σε ναυτιλιακά ζητήματα έχοντας παρακολουθήσει  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Ναυτιλιακά από το London Metropolitan University, το οποίο ολοκλήρωσε επιτυχώς το 2016. Παράλληλα ολοκλήρωσε το Annual Professional Maritime Programme του Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) του Λονδίνου που οδηγεί στη διαπίστευση της ιδιότητας μέλους του ICS με πιστοποίηση στα αντικείμενα Ship Sale & Purchase, Ship Operations & Management και Dry Cargo Chartering. Επιπλέον, ολοκλήρωσε με επιτυχία το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με ειδίκευση στην Διοίκηση (Management) από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής το 2020.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125 
Τ.Θ. 60361
Τηλ.  +30.211.1069590
Fax.  +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.