.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Αττίλα Άκατς
Ο Αττίλα Άκατς γεννήθηκε στη πόλη Πετς, της Ουγγαρίας, το 1993. Είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (Χανιά) και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Παράλληλα με τις σπουδές του έχει αποκτήσει πιστοποίηση ως trainer πάνω σε καθημερινές γενικές δεξιότητες (soft skills), έχοντας παραδώσει πάνω από 100 διδακτικές ώρες σε μαθητές/φοιτητές 17-25 ετών. Επιπλέον, είναι μέλος ενός πανευρωπαϊκού φοιτητικού οργανισμού (BEST – Board of European Students of Technology) μηχανικών έχοντας βοηθήσει στη διοργάνωση τοπικών, περιφερειακών και πανευρωπαϊκών σεμιναρίων και συνεδρίων.
Ο κ. Άκατς κατέχει εξειδικευμένες γνώσεις σε πλατφόρμες προσομοίωσης διακριτών και πολυκριτήριων συστημάτων παραγωγής και εφοδιαστικών αλυσίδων. Παράλληλα έχει ολοκληρώσει ένα διαδικτυακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεστημίου της Μασαχουσέτης (MITx) πάνω σε Ολοκληρωμένα Συστήματα Βιομηχανίας και Παραγωγής (Principles of Manufacturing) και έχει αποκτήση πιστοποίηση επιπέδου Yellow Belt πάνω σε Έλεγχο Ποιότητας Βιομηχανικών Διαδικασιών. Αυτή τη στιγμή, παρακολουθεί ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής πάνω στη Διαχείριση Ενεργειακών Συστημάτων.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός συνεργάτης MSc Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης
Γ. Κασιμάτη 1, Πειραιάς, Αττική
Τ.Κ. 18531
Τηλ. +30.211.0130489
Fax. +30.211.0130491
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.