.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ελένης Μαυροπούλου

Η Ελένη Μαυροπούλου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1985 και εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) από τον Αύγουστο του 2018.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον τομέα της Διοίκησης και Διαχείρισης Τεχνικών Έργων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Υποψήφια Διδάκτορας στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο έρευνας τη διερεύνηση χρηματοδοτικών πηγών και μέσων για τεχνικές εταιρίες.

Από το 2011 έχει συνεργαστεί ως πολιτικός μηχανικός με τεχνικά γραφεία και έχει εργαστεί σε εμπορικές και τεχνικές εταιρίες και ειδικότερα στον τομέα της εμπορικής διεύθυνσης ως Account Manager.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.-MSc Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498492
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.