.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Σοφοκλής Δαής

Ο Σοφοκλής Δαής εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ από τον Αύγουστο του 2018 με κύριο επαγγελματικό και ερευνητικό αντικείμενο την ανάπτυξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στους τομείς των logistics και της πράσινης και έξυπνης κινητικότητας. Είναι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Logistics και Καινοτομίας, από το Πανεπιστήμιο του Gävle (Gävle, Σουηδία).

Μέσα από την ενασχόληση του με τα παραπάνω αντίκειμενα και την απασχόληση του στο πλαίσιο εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, έχει αποκτήσει εμπειρία στην ανάπτυξη, διαχείριση και αξιολόγηση υπηρεσιών που αποσκοπούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κινητικότητας & logistics και στη διασύνδεση τους με τους φορείς του τριπλού έλικα σε εθνικό και διακρατικό επίπεδο (μεγάλες επιχειρήσεις, ερευνητικοί φορείς και φορείς δημόσιας διοίκησης). Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ερευνητικό Εργαστήριο Β4: Ευφυείς διατροπικές Εμπορευματικές μεταφορές και Logistics, οι αρμοδιότητες του περιλαμβάνουν τη διαχείριση και τεχνική ανάπτυξη κοινοτικών προγραμμάτων που άπτονται του αντικειμένουν της ψηφιακής ολοκλήρωσης των Διευρωπαϊκών Διαδρόμων Μεταφορών (ΔΕΔ-Μ) σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφορίας και χρήσης υπηρεσιών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, MSc in Logistics
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257622
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.