.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Νεόφυτος Μπουφίδης

Ο Νεόφυτος Μπουφίδης είναι ερευνητικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Β2 Συλλογή – διαχείριση δεδομένων / Διαμόρφωση αλγορίθμων και χρήση πακέτων σχεδιασμού των μεταφορών του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ), του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Ελλάδος (ΕΚΕΤΑ). Σπούδασε Μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Επιστήμη του Διαδικτύου από το ίδιο τμήμα. Έχει επίσης αποφοιτήσει από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Επιστήμη των Δεδομένων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια των σπουδών και της σταδιοδρομίας του έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία στους τομείς της Στατιστικής και της Επιστήμης των Δεδομένων και τα τρέχοντα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν αλγόριθμους επεξεργασίας δεδομένων, μεγάλη ανάλυση δεδομένων, μηχανική μάθηση, βαθιά μάθηση και AI.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Οικονομολόγος, ΜΒΑ
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498445
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.