.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Χάρις Κουρούσια

Η Χάρις Κουρούσια, είναι Μηχανολόγος Μηχανικός (BSc) και κάτοχος μεταπτυχιακού πτυχίου στην Τεχνολογία Περιβάλλοντος (MSc), με ειδίκευση στα μαθήματα: 1. Εκτίμηση των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, 2. Διαχείρηση Αποβλήτων, 3. Οικολογικός Σχεδιασμός, 4. Σχεδιασμό Έρευνας, 5. Ανανεώσιμες ενέργειες, 6. Αρχές Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών (GIS). Εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης από τον Σεπτέμβριο του 2019. Συμμετέχει και διαχειρίζεται Ευρωπαïκά και Εθνικά Ερευνητικά Προγράμματα στον τομέα: Μη Επίγεια Μέσα, Περιβαλλοντικά και Οικονομικά θέματα Μεταφορών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498492
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.