.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Σταματίνα Λουκέα

Η Ματίνα Λουκέα είναι Ψυχολόγος του Πανεπιστημίου Αθηνών με Master Degree σε Science, Technology, Society - Science and Technology Studiesκαι εργάζεται ως Συνεργάτης Ερευνητής στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών από το 2010. Τα κύρια ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι τα εξής: user acceptance για αυτόνομα οχήματα, εκπαίδευση στον τομέα των μεταφορών, προσβασιμότητα στο χώρο των Μεταφορών και του Τουρισμού καθώς και σχεδιασμός και ανάλυση πιλοτικών δοκιμών. Συμμετέχει επί του παρόντος στα έργα SKILLFUL (http://skillfulproject.eu/) ως βοηθός Τεχνικού Συντονιστή, Drive2TheFuture (http://www.drive2thefuture.com/), ACTIVAGE (https://www.activageproject.eu/), TRA VISIONS 2020 (https://www.travisions.eu). Έχει επίσης συμμετάσχει και σε Ερευνητικές Μελέτες όπως οι “Best practices guide on the carriage of persons with reduced mobility”, “Towards a single and innovative European transport system - Lot 2 - International assessment and action plans of the focus areas”, χρηματοδοτούμενες από τη DG MOVE καθώς και “Transport and Tourism for Persons with Disabilities and Persons with Reduced Mobility”, με σύμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ψυχολόγος
Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.2111.069556
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.