.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ηλιανή Στυλιανή Ανάπαλη

Η Ηλιανή Στυλιανή Ανάπαλη είναι απόφοιτη Πολυτεχνείου του τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση τα Συγκοινωνιακά και Υδραυλικά Έργα. Το 2021 απέκτησε το δια τμηματικό Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών MSc Transport, του τμήματος Civil and Environmental Engineering, των Imperial College London και University College London (UCL), με ειδίκευση Transport Modelling & Analysis.

Η Ηλιανή είναι Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός με εργασιακή εμπειρία στα στον Σχεδιασμό Μεταφορών και Μοντελοποίησης Μεταφορών. Από το 2021 έως το 2022 εργάστηκε στην εταιρία Συμβούλων Μηχανικών STANTEC στα παραρτήματα της εταιρίας στο Reading και το Λονδίνο, ως Σύμβουλος Μηχανικός στην ομάδα Transport Planning και Transport Modelling. Έχει εργαστεί στην σύνταξη συγκοινωνιακών μελετών και σχεδίων μεταφοράς, στην ανάλυση, έλεγχο και επεξεργασία κυκλοφοριακών δεδομένων, σε μοντελοποίηση και προσομοίωση κυκλοφορίας, για πελάτες του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα στην Αγγλία. Έχει εξειδικευμένη γνώση στην προσαρμογή και επικύρωση στρατηγικών, μεσοκοπικών και μικροσκοπικών μοντέλων προσομοίωσης, την επιρροή τους στο δίκτυο, και είναι έμπειρη χρήστης των κυκλοφοριακών μοντέλων Linsig, PTV- VISUM και PTV-VISSIM, ενώ έχει πολύ καλή γνώση του στατιστικού λογισμικού SPSS και R. Από το 2021 έως το 2022 εργάστηκε στον δημόσιο τομέα του Λονδίνου, στο WestTrans Partnership ως Travel Plan Officer. Διαχειρίστηκε το έργο Development Control Travel Plans, πραγματοποίησε ελέγχους Πλάνων Μεταφορών δομών και ενέκρινε πλάνα εκ μέρους 5 Δήμων του Λονδίνου.

Από το 2023 είναι Επιστημονική Συνεργάτης του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη μοντελοποίηση, τη βελτιστοποίηση της κυκλοφοριακής ροής και την βιώσιμη διαχείριση της κυκλοφορίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Διπλ. Αγρονόμος και Τοπογραφος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498266
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.