.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Στέλλα Νικολάου

Η Στέλλα Νικολάου γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Είναι εργονόμος και ανήκει στην ερευνητική ομάδα του Ινστιτούτου Μεταφορών που σχετίζεται με την παρακολούθηση της οδικής συμπεριφοράς και τη μελέτη του ανθρώπινου παράγοντα στην οδική ασφάλεια.

Έχει συμμετάσχει σε πλειάδα εθνικών και ευρωπαϊκών ερευνητικών έργων, ενώ η κύρια ερευνητική της εργασία περιλαμβάνει την παρακολούθηση της οδικής συμπεριφοράς για την προώθηση της οδικής ασφάλειας μέσω χρήσης Σύγχρονων Συστημάτων Υποστήριξης Οδηγού (Σ.Σ.Υ.Ο.), την έρευνα του ανθρώπινου ύπνου για την αύξηση της ασφάλειας των βιομηχανικών εφαρμογών και τη μείωση των ατυχημάτων που αποδίδονται στη μειωμένη ανθρώπινη ενάργεια, καθώς και την ανάπτυξη σύγχρονων διεπιφανειών χρήσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εργονόμος
Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.2111.069558
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.