.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Στέλλα Νικολάου

Η Στέλλα Νικολάου είναι Ειδικός σε θέματα Ανθρώπινου Παράγοντα και Εργονομικού Σχεδιασμού. Είναι Συνεργάτης-Ερευνητής στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (ΕΚΕΤΑ/ ΙΜΕΤ) από το 2003 και Επικεφαλής του Εργαστηρίου E4 «Δράσεις πληροφόρησης και ενημέρωσης» από το 2016. Έχει εμπλακεί σε περισσότερα από 20 εθνικά και Ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα από το 1996, κυρίως στη διαχείριση και υποστήριξη της τεχνικής υλοποίησής τους. Οι κύριες ερευνητικές της δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη μελέτη του ανθρώπινου παράγοντα στην οδική ασφάλεια, μελέτες επιπτώσεων τεχνολογιών στην οδική ασφάλεια και ανάπτυξης τεχνολογιών επικοινωνίας χρήστη-μηχανής με βασικές εφαρμογές στην αυτόνομη και συνδεμένη οδήγηση και στην παρακολούθηση του οδηγού/ αναβάτη, καθώς και μελέτες επιχειρηματικών μοντέλων, συστάσεων πολιτικής μεταφορών και τεχνολογικών χαρτών σχετικά με την «έξυπνη κινητικότητα».

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εργονόμος
Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.2111.069558
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.