.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Άννα Κορτσάρη

Η κα. Άννα Κορτσάρη είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Είναι διπλωματούχος Πολίτικος Μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών (Τομέας Μεταφορών, Συγκοινωνιακής Υποδομής, Διαχείρισης Έργων και Ανάπτυξης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης) με τη Διδακτορική της Διατριβή να εστιάζει στις σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές μεταξύ Ευρώπης και Ασίας. Εργάζεται στο Ι.ΜΕΤ. από το 2005 και έχει συμμετάσχει σε πολλά Ευρωπαϊκά Ερευνητικά Προγράμματα και συγκοινωνιακές μελέτες. Ειδικεύεται στις σιδηροδρομικές μεταφορές, αλλά έχει εργαστεί και σε πολλά άλλα θέματα, όπως η διαχείριση κινητικότητας, οι ευφυείς μεταφορές και οι εμπορευματικές μεταφορές. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και πολύ καλά Ιταλικά και Γαλλικά. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή πολλών επιστημονικών άρθρων και ανακοινώσεων σε συνέδρια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. 30.211.1069594
Fax. +30.210.6892118
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.