.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Βαρθολομαίος-Μιχάλης Βασιλαντωνάκης
Ο Βαρθολομαίος-Μιχάλης Βασιλαντωνάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ως Μηχανικός Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ελέγχου & Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (BEng) του πανεπιστημίου του Westminster του Λονδίνου. Συνέχισε τις σπουδές του και απέκτησε μεταπτυχιακό (MSc) στα Συστήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και στα Δίκτυα από το πανεπιστήμιο του South Bank στο Λονδίνο.
Παράλληλα εργαζόταν ως τεχνικός Η/Υ σε εταιρία πώλησης Η/Υ και λογισμικού στο Λονδίνο και στη συνέχεια ως Computer Systems & Network Administrator σε άλλη εταιρία παροχής υποστήριξης μηχανογράφησης. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε ως Υπεύθυνος Μηχανογράφησης σε πολυεθνική εταιρία στατιστικών αναλύσεων.
Από το 2006 εργάζεται στο Ι.ΜΕΤ. ως υπεύθυνος μηχανογράφησης και ανάπτυξης εφαρμογών με κύριες εργασίες την εύρυθμη λειτουργία των υποδομών πληροφορικής και δικτύων, την ανάπτυξη και εφαρμογή πολιτικών ΙΤ, την προμήθεια και επίβλεψη υπεργολαβιών εξοπλισμού μηχανογράφησης (Hardware/Software) και την επίβλεψη, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών (Web, Apps & Desktop) ως προγραμματιστής στα πλαίσια των έργων του Ι.ΜΕΤ.. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ευρωπαϊκά, διακρατικά και εθνικά έργα σε διαφορετικά πεδία, πολλά από τα οποία εμπλέκονται στο σχεδιασμό και στη διαχείριση κινητικότητας, εμπορευματικών μεταφορών, ITS και ICT.
Με τα χρόνια, απέκτησε εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού καθώς και στα συστήματα διαχείρισης δεδομένων.
Σχετική εμπειρία έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια σε διάφορους τομείς των συστημάτων μεταφορών μέσα από εθνικά και ευρωπαϊκά έργα με την ανάπτυξη είτε επιμέρους εφαρμογών είτε ολοκληρωμένων συστημάτων σε μορφή πλατφόρμας όπως στους τομείς παρατηρητηρίων μεταφορών, εμπορευματικών μεταφορών και logistics και συστημάτων διαχείρισης κινητικότητας. Η συμμετοχή του σε αυτά τα έργα περιλαμβάνει σχεδιασμό και ανάπτυξη των κατάλληλων υπηρεσιών, ενοποίηση διαφορετικών συστημάτων, δομή, αρχιτεκτονική και σχεδιασμό των βάσεων δεδομένων και ανάλυση δεδομένων για την ανάπτυξη του κατάλληλου στόχου σε κάθε έργο.
Οι τεχνικές του ικανότητες αποτελούνται από χρήση και διαχείριση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων, διακομιστών/εξυπηρετητών και εργαλείων ανάπτυξης, όπως Windows Servers, Visual Studio, MS SQL Server, SharePoint, ArcGIS Server, MS Exchange, Systems Operations Management, VMWare κ.λ.π. Οι δεξιότητες προγραμματισμού και βάσεων δεδομένων περιλαμβάνουν αρχιτεκτονική, ανάπτυξη και διαχείριση RDBMS σε SQL Server, MySQL και την αρχιτεκτονική, ανάπτυξη και χρήση σε .NET (C#/VB.NET/ASP.NET), SQL, SQL Spatial, HTML, CSS, Javascript, jQuery, AJAX, Google Maps/Charts API, Bing Maps API, Share Point, Java, PHP. Οι ικανότητες και δεξιότητες σε επίπεδο υλισμικού περιλαμβάνουν εφαρμογή, διαχείριση, συντήρηση και επίλυση προβλημάτων υποδομών πληροφορικής όπως servers και σταθμών εργασίας, καθώς και υποδομές δικτύων για routers, switches, firewalls κ.α..
Στοιχεία Επικοινωνίας

BEnBEng Μηχανικός Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ελέγχου & Η/Υ, MSc Συστημάτων Η/Υ & Δικτύων
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498468
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.