.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ελπίδα Ξένου
Η Ελπίδα Ξένου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1987 και εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) από τον Σεπτέμβριο του 2014.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του 2012, έχει αποκτήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο εξειδίκευσης στον τομέα της Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) το 2013 ενώ φοιτεί με υποτροφία στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Α.Π.Θ στο τμήμα Οικονομικών επιστημών με τίτλο «Logistics και Διοίκηση Αλυσίδας Εφοδιασμού/Logistics and Supply Chain Management».
Η κύρια επαγγελματική της δραστηριότητα σχετίζεται με Ευφυείς Διατροπικές Εμπορευματικές μεταφορές και Logistics και πιο συγκεκριμένα με την παρακολούθηση και διαχείριση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων σχετικών με τις πράσινες εμπορευματικές μεταφορές. Κύριες αρμοδιότητές της είναι η συγγραφή παραδοτέων, η συλλογή και ανάλυση δεδομένων, η διαμόρφωση δεικτών παρακολούθησης αστικών και θαλάσσιων εμπορευματικές μεταφορών καθώς επίσης και η διάχυση των αποτελεσμάτων των έργων. Παράλληλα, συμμετέχει στην συγγραφή δημοσιεύσεων σε Διεθνή και Εθνικά συνέδρια.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός - MSc Διοίκηση & Διαχείριση Τεχνικών Έργων
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498440
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.