.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ελπίδα Ξένου
Η Ελπίδα Ξένου, εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του ΙΜΕΤ-ΕΚΕΤΑ από τον Σεπτέμβριο του 2014 και από το 2021 έχει αναλάβει τον ρόλο της αναπληρωτή υπευθύνου του τμήματος Εμπορευματικών Μεταφορών και Logistics. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (Παν. Θεσσαλίας) , υποψήφιος διδάκτωρ στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) και κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών τίτλων στην «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων» του ΑΠΘ (2013-2014) και στα « Logistics & Διοίκηση Αλυσίδας Εφοδιασμού» (2017-2018) του ΑΠΘ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το ΙΜΕΤ-ΕΚΕΤΑ έχει ασχοληθεί με την οργάνωση, διαχείριση και τεχνική ανάπτυξη εθνικών και κοινοτικών ερευνητικών προγραμμάτων, στους τομείς των αστικών εμπορευματικών μεταφορών, της έξυπνης διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics, των θαλάσσιων μεταφορών και των ευφυών διατροπικών μεταφορών. Τα κύρια ερευνητικά πεδία ενδιαφέροντος πάνω στις εμπορευματικές μεταφορές και Logistics είναι ο σχεδιασμός έξυπνων συστημάτων και υπηρεσιών, η εφαρμογή μεθόδων αξιολόγησης και λήψης αποφάσεων, η διαμόρφωση δεικτών παρακολούθησης και η ανάπτυξη στρατηγικών εργαλείων χάραξης πολιτικής. Τέλος, έχει επίσης συνδράμει στην συγγραφή και ανάπτυξη του τοπικού Οδηγού της για την ανάπτυξη Σχεδίων Βιώσιμων Αστικών Εμπορευματικών Μεταφορών.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός - MSc Logistics & Διοίκησης Αλυσίδας Εφοδιασμού
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498440
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.