.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Γλυκερία Μυρόβαλη

Η Μυρόβαλη Γλυκερία, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ – Συγκοινωνιολόγος, εργάζεται ως Επιστημονική Συνεργάτης του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών από το Μάρτιο του 2010. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. το 2008. Παρακολούθησε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Α.Π.Θ. με τίτλο «Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών» το έτος 2008 – 2009. Κατέχει Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών) με θέμα την ανάπτυξη Μεθοδολογικού Πλαισίου Αναγνώρισης και Ταυτοποίησης της Δυναμικής της Οδικής Αστικής Κυκλοφορίας. Έως τώρα έχει συμμετάσχει σε σειρά ερευνητικών έργων (εθνικά, διακρατικά, Ευρωπαϊκά) που αφορούν εμπορευματικές και επιβατικές μεταφορές ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με θέματα που αφορούν στη διαχείριση της επιβατικής ζήτησης, την ανάλυση κυκλοφοριακών δεδομένων, την οδική ασφάλεια, τις δημόσιες συγκοινωνίες, τη συμμετοχή των πολιτών σε θέματα σχεδιασμού (πληθοπορισμός ως εργαλείο για το σχεδιασμό, καινοτόμες τεχνικές μάρκετινγκ στο χώρο των μεταφορών) καθώς και την ανάπτυξη προτάσεων για πολιτικές βιώσιμης κινητικότητας (ενεργό μέλος του Τομέα Β: Υποδομές και Δίκτυα, Βιώσιμη Κινητικότητα και Εμπορευματικές Μεταφορές). Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη με βασικό κορμό τις βιώσιμες μεταφορές αλλά και η διερεύνηση της αποτελεσματικότητας καινοτόμων τεχνικών και εργαλείων στο δίπτυχο Βιώσιμος Τουρισμός – Βιώσιμες Μεταφορές (Επικεφαλής Εργαστηρίου Δ2: Τεχνικές και Εργαλεία για την Τουριστική Ανάπτυξη).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός - MSc Συγκοινωνιολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498462
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.