.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Καλλιρρόη Πορφύρη

Η Δρ. Καλλιρρόη Πορφύρη εργάζεται ως Επιστημονική Συνεργάτιδα στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (Οκτώβριος, 2010) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Νοέμβριος, 2012) στον τομέα των Συστημάτων Παραγωγής του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το διάστημα 2013-2019 πραγματοποίησε τη διδακτορική διατριβή της στο ίδιο πανεπιστήμιο με τίτλο «Μακροσκοπική μοντελοποίηση κυκλοφοριακής ροής υπό την παρουσία συστημάτων αυτοματισμού και επικοινωνίας».

Τα κύρια ερευνητικά της ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνουν τη θεωρία κυκλοφοριακής ροής, τη μικροσκοπική και μακροσκοπική προσομοίωση της κυκλοφορίας, τη διαχείριση της κυκλοφορίας, τα ευφυή συστήματα μεταφορών, τα συνεργατικά ευφυή συστήματα μεταφορών καθώς και την αυτοματοποιημένη οδήγηση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης – MSc Συστήματα Παραγωγής
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498465
Fax. +30.2310.498465
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.