.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Λεωνίδας Παρόδος
Ο Λεωνίδας Παρόδος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1987 και εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) από τον Ιούλιο του 2017.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας του 2010 και έχει αποκτήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο εξειδίκευσης στον τομέα των Maritime Logistics & Supply Chain Management του πανεπιστημίου του Heriot-Watt στο Εδιμβούργο της Σκωτίας το 2012.
Από το 2013 εργάστηκε σε εταιρείες Logistics και ειδικότερα στον τομέα της εγχώριας και διεθνούς μεταφοράς καθώς και στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών (EKOL Logistics) ως υπεύθυνος εισαγωγών και εξαγωγών στη γραμμή της Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης.
Η κύρια επαγγελματική του δραστηριότητα σχετίζεται με Διεθνείς και Αστικές Εμπορευματικές μεταφορές και Logistics. Από την αρχή της εργασίας του στο Ι.ΜΕΤ. συμμετέχει στην παρακολούθηση και διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων σχετικών με τις πράσινες αστικές εμπορευματικές μεταφορές (AEOLIX, NOVELOG). Κύριες αρμοδιότητές του είναι η συγγραφή παραδοτέων, η συλλογή και ανάλυση δεδομένων, η διαμόρφωση δεικτών παρακολούθησης αστικών και θαλάσσιων εμπορευματικών μεταφορών και η διάχυση των αποτελεσμάτων των έργων.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, MSc Maritime Logistics & Supply Chain Management
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498464
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.