.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Παναγιώτης Λιάπης

Ο Παναγιώτης Λιάπης είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνων (πρώην ΑΣΟΕΕ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών στη Ναυτιλία από το Πανεπιστήμιο Πειραιά με ειδίκευση στις Διεθνείς Μεταφορές.
Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975. Αποφοίτησε από το Γαλλόφωνο μη κερδοσκοπικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο του Λεόντειου Λύκειο Νέας Σμύρνης το 1993 και έκτοτε αποτελεί ενεργό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων. Είναι κάτοχος του Diplôme D'études Françaises (Sorbonne II) και του Proficiency in English Cambridge και Michigan.
Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως Δόκιμος αξιωματικός όπου υπηρέτησε ως Ελεγκτής Δαπανών από το 1999 ως το 2001 οπώτε και απολύθηκε από το στράτευμα με τιμητική συστατική επιστολή του Διευθυντή του Σώματος. Εργάστηκε σε εταιρεία Συμβούλων επιχειρήσεων από το 2001 ως οικονομολόγος και μέλος ομάδας εργασίας με αντικείμενο τη συλλογή δεδομένων και την εκπόνηση μελετών κόστους-οφέλους σε μελέτες του τομέα των μεταφορών. Εν συνεχεία το 2004, ξεκίνησε την καριέρα του στο Ινστιτούτο Μεταφορών όπου απασχολήθηκε ως υπεύθυνος οικονομικής παρακολούθησης και συντονισμού ερευνητικών έργων του 6ου Πλαισίου Στήριξης μέχρι το 2008. Παράλληλα, παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ναυτιλία του Πανεπιστημίου Πειραιά από όπου αποφοίτησε το 2007 ως πρώτος σε βαθμολογία στην τάξη του. Επανήλθε στην ομάδα εργασίας του Ινστιτούτου Μεταφορών το 2014 μετά από εργασία σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον τομέα των Ασφαλειών και της επισκευής οχημάτων και ειδικότερα στις αποζημιώσεις από τροχαία ατυχήματα. Έκτοτε, συμμετέχει στην οικονομική παρακολούθηση προγραμμάτων του 7ου Πλαισίου στήριξης της Κοινότητας ενώ συμμετέχει και στην προετοιμασία για την υποβολή προτάσεων του προγράμματος «Ορίζοντας 2020».

Στοιχεία Επικοινωνίας

Οικονομική Διαχείριση Ερευνητικών Έργων Οικονομολόγος, MSc
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.211.1069560
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.