.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Anna Manukyan
Η Anna Manukyan είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Πτυχίου στην στην Πολιτική και Οικονομία της σύγχρονης Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει αποφοιτήσει από το Armenian State University of Economics με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης μέσω προγράμματος Erasmus Mundus. Από το 2016 εργάζεται στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, με κύριο αντικείμενο τη διάχυση των δράσεων του Ινστιτούτου και με εμπλοκή στην οικονομική διαχείριση και την προώθηση ερευνητικών έργων.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Dipl. Business Administration
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498434
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.