.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μιχάλης Γκόγκας

Ο Γκόγκας A. Μιχαήλ είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός (MSc). Βρίσκεται σε συνεργασία με το ΕΚΕΤΑ / ΙΜΕΤ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης / Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών) από το 2005. Έχει εργαστεί για 17 έτη ως Πολιτικός και Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός και ως Σύμβουλος Μηχανικός, συμμετέχοντας σε ερευνητικά έργα και μελέτες συναφούς αντικειμένου σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, είτε ως τεχνικός επιστημονικός σύμβουλος είτε ως βοηθός ερευνητής, κυρίως στους τομείς της οδικής ασφάλειας και των εμπορευματικών μεταφορών. Τα πεδία εξειδίκευσής του είναι η οδική ασφάλεια, οι εμπορευματικές μεταφορές, ο σχεδιασμός μεταφορών, η ανάπτυξη μεμονωμένων εμπορευματικών κέντρων και δικτύων αυτών, η συλλογή, επεξεργασία, ανάλυση και αξιολόγηση δεδομένων επιχειρησιακής έρευνας, οι νέες εφαρμογές και τεχνολογίες τηλεματικής και οι κοινωνικο-οικονομικές μελέτες βιωσιμότητας. Επί σειρά ετών έχει συνεργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης, μελετητής και ερευνητής τόσο με εταιρείες συμβούλων και ερευνητικά κέντρα όσο και με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (π.χ. πανεπιστήμια ΑΠΘ και ΠΘ), όπου έχει συνδράμει στην υλοποίηση περισσότερων από 30 ερευνητικών έργων και επιστημονικών / τεχνικών μελετών, καθώς και στη συγγραφή αντίστοιχου αριθμού ερευνητικών εργασιών και επιστημονικών δημοσιεύσεων (papers) που παρουσιάστηκαν σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά αντικειμένου συναφούς με τις μεταφορές.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτικός Μηχανικός, Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός (MSc)
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498267
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.