.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Γεώργιος Τσαφώνιας
Ο κ. Γεώργιος Τσαφώνιας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1986. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας (πρώην Χαλκίδας) το 2012. Παράλληλα με τις σπουδές του ολοκλήρωσε επιτυχώς τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Λ΄(35) Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο με τον βαθμό του υποδεκανέα. Με την απόκτηση του πτυχίου του εργάστηκε ως βοηθός λογιστή σε ιδιωτικά γραφεία και επιχειρήσεις. Επίσης είναι κάτοχος επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή - Φοροτεχνικού Β` τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών. Ο κ. Τσαφώνιας κατέχει εξειδικευμένες γνώσεις σε ναυτιλιακά ζητήματα έχοντας παρακολουθήσει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Ναυτιλιακά από το London Metropolitan University, το οποίο ολοκλήρωσε επιτυχώς το 2016. Παράλληλα παρακολουθεί το Annual Professional Maritime Programme του Institute of Chartered Shipbrokers του Λονδίνου με στόχο τη διαπίστευση της ιδιότητας μέλους του ICS με πιστοποίηση στα αντικείμενα Port Agency, Ship Operations & Management και Dry Cargo Chartering. Από τον Μάιο του 2018 εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ και συγκεκριμένα στον Τομέα Γ: Οικονομικά και Περιβαλλοντικά Θέματα - Μη επίγεια μέσα
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125 
Τ.Θ. 60361
Τηλ.  +30.211.1069590
Fax.  +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.