.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μαντώ Καρβέλλη
Η Μαντώ Καρβέλλη γεννήθηκε στη Λήμνο, αποφοίτησε από το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει πολυετή εμπειρία στη διαχείριση και υλοποίηση ευρωπαϊκών έργων Έρευνας και Ανάπτυξης και έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στο χώρο της έρευνας και της καινοτομίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή προτάσεων, το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την υλοποίηση ευρωπαϊκών έργων για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και καινοτομίας, διαχείριση γνώσης, αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων, ενίσχυση επιχειρηματικότητας καθώς και υποστήριξη συνεργατικών σχηματισμών. Ακόμη, έχει αποτελέσει εισηγήτρια σεμιναρίων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ακαδημαϊκών οργανισμών σε θεματικές όπως στρατηγικό μάνατζμεντ, ανάπτυξη δημιουργικότητας και διεθνές μάρκετινγκ. Από τον Απρίλιο του 2018 εργάζεται στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α./Ι.ΜΕΤ.), όπου υποστηρίζει την οικονομική διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και την προετοιμασία και υποβολή νέων προτάσεων έργων.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Τεχνικό Προσωπικό ΠΕ – Οικονομική Διαχείριση Ερευνητικών Έργων ΠΕ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα 
Τ.Κ. 57001
Τηλ. +30.2111.069561
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.