.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ιωάννης Τσέτσινας
Ο Ιωάννης Τσέτσινας γεννήθηκε στη Φραγκφούρτη Γερμανίας το 1974. Απέκτησε το δίπλωμα του ηλεκτρολόγου μηχανικού το 1997 από την πολυτεχνική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε ερευνητικά ινστιτούτα και ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Συμμετείχε επίσης σε πληθώρα εθνικών και ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων. Είναι συγγραφέας 3 δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά, 4 δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια με κριτές. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα αφορούν τους τομείς των δικτύων τηλεπικοινωνιών, τηλεματικής, ITS, embedded συστήματα, ασύρματων δικτύων αισθητήρων και IoT
Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ΑΠΘ
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498439
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.