.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ιωάννας Παππά
Η Ιωάννα Παππά γεννήθηκε στην Άρτα το 1979. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου(ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου(ΑΣΟΕΕ). Έχει πολυετή εμπειρία στην οικονομική διαχείριση και υλοποίηση Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, με κύριες αρμοδιότητες την παρακολούθηση και διαχείριση προϋπολογισμών έργων, τον έλεγχο του κανονιστικού πλαισίου υλοποίησης δαπανών, την εκπόνηση προδιαγραφών για διαγωνισμούς, τη διοργάνωση ημερίδων, ενέργειες ενημέρωσης και διάχυσης αποτελεσμάτων του έργου. Από τον Ιούλιο του 2018 εργάζεται στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ), όπου υποστηρίζει την οικονομική διαχείριση Ευρωπαϊκών και Κοινοτικών Προγραμμάτων, την προετοιμασία και την υποβολή νέων προτάσεων έργων.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός συνεργάτης Οικονομικών Επιστημών (BSc) & Διοίκηση Υπηρεσιών (MSc)
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.211.1069588
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.