.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Πέρρα Λίλα
Η Πέρρα Λίλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1990. Παρακολούθησε τις προπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, όπου απέκτησε το Δίπλωμα του Μηχανικού το 2014. Την ίδια χρονιά, συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Θεσσαλονίκη, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου της απονεμήθηκε ο Μεταπτυχιακός Τίτλος στην Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη το 2015. Το 2016, εργαζόμενη παράλληλα, παρακολούθησε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις «Τεχνικές και Μεθόδους στην Ανάλυση, Σχεδιασμό και Διαχείριση του Χώρου» στο Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποκτώντας το 2018 τον αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Τίτλο με κατεύθυνση στην Οργάνωση και Διαχείριση Πόρων και Έργων Ανάπτυξης. Επιπροσθέτως, το 2018 παρακολούθησε τα μαθήματα εκπαιδευτικού προγράμματος πάνω στο  Data Science & Data Engineering. Από τον Ιούνιο του 2018, είναι μέλος του ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ, όπου συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα πάνω στη βιώσιμη κινητικότητα και τις θαλάσσιες μεταφορές.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός συνεργάτης Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (BSc) & Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη (MSc) & Οργάνωση και Διαχείριση Πόρων (MSc)
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.211.1069593
Fax. +30.210.6892118
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.