.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ιωάννης Μπενέκος

Ο Δρ. Μπενέκος είναι Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακές σπουδές (M.Sc.) στο Cornell University, και διδακτορικές (Ph.D.) στο Stanford University των ΗΠΑ. Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 1997 με 20+ χρόνια εγνωσμένης επαγγελματικής εμπειρίας. Έχει διδάξει μαθήματα σε διάφορα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα ως Επισκέπτης και Επίκουρος Καθηγητής, συμπεριλαμβανομένων της Διαχείρισης Έργων και της Διαχείρισης Κινδύνων σε Oργανισμούς και έχει εργαστεί από διάφορες διευθυντικές θέσεις σε Τεχνικές Εταιρίες παροχής συμβουλών στον ιδιωτικό τομέα όπου έχει ασχοληθεί και με μελέτες διαχείρισης επικινδυνότητας σε υποδομές του οδικού δικτύου.

Είναι Επικεφαλής του Εργαστηρίου Α5 – Διαχείριση Κινδύνων και Ανθεκτικότητα του ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ. Επίσης διατελεί ως Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Α.3 – Risk Management του Διεθνούς Οργανισμού PIARC για τον κύκλο εργασιών 2016-2019, στον οποίο από το 2008, διευθύνει ως εμπειρογνώμονας και εθνικός εκπρόσωπος διεθνείς διεπιστημονικές ομάδες εργασίας που αφορούν στη διαχείριση των κινδύνων και των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικεφαλής Εργαστηρίου Α5
Διαχείριση κινδύνων και Ανθεκτικότητα
Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.211.1069555
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.