.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Παναγιώτης Χατζηγεωργίου

Ο Παναγιώτης Χατζηγεωργίου είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, κάτοχος Μεταπτυχιακού στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στον Ηλεκτρονικό Αυτοματισμό και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991, όπου ζει και εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του Ελληνικού Ινστιτούτου Μεταφορών. Από το 2020 εργάζεται στην ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών ως Software Developer για το Ι.ΜΕΤ. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη και ανάλυση εφαρμογών με γλώσσες προγραμματισμού C, C++ και Java κυρίως για εφαρμογές Android για «έξυπνες» κινητές συσκευές, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών σε Vanilla Javascript και React frameworks.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Προγραμματιστής
Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.2111.069563
Fax. +30.210.6892118
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.