.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μαρία Παπανδρέου

Η Μαρία Παπανδρέου είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι η υπεύθυνη του παραρτήματος του Ι.ΜΕΤ στη Ρόδο. Στην πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Η ζήτηση στις αερομεταφορές - η περίπτωση του κρατικού αερολιμένα της Ρόδου» γίνεται μια παράθεση των μεθόδων πρόβλεψης της ζήτησης. Φοιτεί στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου απ΄ όπου αναμένεται να πάρει Μεταπτυχιακό τίτλο σε θέματα Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης. Είναι Τεχνικός Ασφαλείας από το 2004, Εκλεκτής Δόμησης από το 2011 και Ενεργειακός Επιθεωρητής από το 2016. Ασχολείται με θέματα που αφορούν την ανάλυση της συνδυαστικής αλυσίδας υπηρεσιών μεταφορών και τουρισμού και με την ανάπτυξη προσωποποιημένων υπηρεσιών για την υποστήριξή της. Συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα όπως στο Έργο ΜΑΤΕS (Erasmus +, Sector Skills Alliance) το SAFEMODE Strengthening synergies between Aviation and maritime in the area of human Factors towards achieving more Efficient and resilient MODE of transportation (H2020) και το ReCreate- REinforce Competitiveness of REgionAl Transport SMEs (Ιnterreg Europe) .

Στοιχεία Επικοινωνίας


Πολιτικός Μηχανικός
Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου 7,
Ρόδος
Τ.Κ. 85100
Τηλ. +30.2241.037356
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.