.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ευριπίδης Μάγκος

Ο Ευριπίδης Μάγκος αποφοίτησε από την Πολυτεχνική σχολή του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2014, από το τμήμα των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, με εξειδίκευση στα Συστήματα Μεταφορών. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Σχεδιασμό, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο Ευριπίδης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις 8 ενότητες του Jacobs Graduate Development Programme, το οποίο αφορούσε τους τομείς Technical Delivery, Sustainability, Project Management, Financial Management, Business Development, Transport Modelling, Scripting and Business Acumen. Το 2020 ολοκλήρωσε το επιμορφωτικό σεμινάριο Data Analysis από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο Ευριπίδης είναι συγκοινωνιολόγος μηχανικός με εργασιακή εμπειρία σε συγκοινωνιακά μοντέλα. Έχει εξειδικευμένη γνώση στην βαθμονόμηση και επικύρωση στρατηγικών μοντέλων, τον βαθμό επιρροής τους στο οδικό δίκτυο και την οικονομική αξιολόγηση τους. Είναι έμπειρος χρήστης των συγκοινωνιακών μοντέλων SATURN, VISUM, VISSIM και διαθέτει καλή εργασιακή εμπειρία στην χρήση των Aimsun, LinSig και Junction 9. Έχει εξαιρετική γνώση του οικονομετρικού προγράμματος TUBA, του QGIS καθώς επίσης και όλων των πακέτων του Microsoft Office. Επιπλέον, διαθέτει εργασιακή εμπειρία στον προγραμματισμό με VBA και Python. Ο Ευριπίδης έχει αρκετά καλή γνώση στον προγραμματισμό στατιστικών μοντέλων σε περιβάλλον R, στην διαχείριση Βάσεων Δεδομένων στην SQL, ενώ διαθέτει άριστη γνώση ανάλυσης δεδομένων, μέσω του προγράμματος Power Bi.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός, MSc Συγκοινωνιολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.257622
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.