.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Όλγα Μαρία Γιαννακάρη

Η Όλγα Μαρία Γιαννακάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εργάζεται στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) από το Νοέμβριο του 2019. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε θέματα οδικής ασφάλειας, στην προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρίες στις μεταφορές, στα ευφυή συστήματα μεταφορών, στα αυτόνομα οχήματα, αλλά και στις εφαρμογές τηλεματικής για τις μεταφορές.

Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) για πόλεις της Κύπρου και της Ελλάδας, τόσο στο στάδιο της μελέτης, όσο και στο στάδιο της συλλογής δεδομένων της κυκλοφορίας.

Ακόμα, έχει ασχοληθεί με τη φροντίδα ατόμων με αναπηρίες ιδιωτικά και στα πλαίσια κατασκηνωτικών προγραμμάτων.

Γνωρίζει άριστα αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις στα ρωσικά. Επίσης, έχει ασχοληθεί με τον προγραμματισμό στα πλαίσια της διπλωματικής της εργασίας, όπου και ανέπτυξε μια εφαρμογή αξιολόγησης της λειτουργικότητας φορέα δημοσίων συγκοινωνιών.

Στοιχεία Επικοινωνίας


Πολιτικός Μηχανικός
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257625
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.