.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μαρία Στρωτού

Η Μαρία Στρωτού γεννήθηκε στην Αμφίκλεια, Φθιώτιδος το 1993, είναι αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) το 2015 και το 2017 απέκτησε με άριστα το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στα “Πολύπλοκα Συστήματα και Δίκτυα” του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την στατιστική ανάλυση δεδομένων, τεχνολογίες big data, κώδικες προγραμματισμού για το χειρισμό/επεξεργασία των δεδομένων και τη χρήση εργαλείων οπτικοποίησης δεδομένων.

Από το Νοέμβριο του 2019 εργάζεται ως Επιστημονική Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.). Οι κύριες αρμοδιότητές της είναι η χρήση εργαλείων οπτικοποίησης δεδομένων για την υποστήριξη στην ανάπτυξη και στη λειτουργία συστημάτων και υπηρεσιών Συνεργατικών Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

MSc Πολύπλοκα Συστήματα και Δίκτυα
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257623
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.