.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Χάρις Κουρούσια

Η Χάρις Κουρούσια, εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός (BSc) και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Τεχνολογία Περιβάλλοντος (MSc). Συμμετέχει και διαχειρίζεται Ευρωπαϊκά και Εθνικά Ερευνητικά Προγράμματα στον τομέα Γ: Μη Επίγεια Μέσα, Περιβαλλοντικά και Οικονομικά θέματα Μεταφορών. Ο Τομέας αυτός έχει ως αντικείμενο την έρευνα σε οικονομικά, ενεργειακά, και περιβαλλοντικά θέματα του τομέα των Μεταφορών, τη διαχείριση πόρων (assets) καθώς και τα θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό, μελέτη, διαχείριση, και λειτουργία του συστήματος των θαλασσίων και εναέριων μεταφορών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός συνεργάτης Μηχανολόγος Μηχανικός (ΒSc) & Τεχνολογία Περιβάλλοντος (MSc)
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης, Κτιριακό Συγκρότημα Ganas & Ganas
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498492
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.