.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ιωάννης Μαλλίδης

Ο Δρ. Ιωάννης Μαλλίδης είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις Συνδυασμένες Μεταφορές και τα Logistics, από το Rotterdam School of Management του Πανεπιστημίου Erasmus της Ολλανδίας. Είναι επίσης Διδάκτορας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ με αντικείμενο που άπτεται στην εφαρμογή ποσοτικών μεθόδων για τον στρατηγικό και τακτικό σχεδιασμό πολύ-επίπεδων πράσινων εφοδιαστικών αλυσίδων το οποίο και ολοκληρώθηκε στα πλαίσια της υποτροφίας «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΙΙ». Είναι ερευνητικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Ευφυών Διατροπικών Εμπορευματικών Μεταφορών και Logistics του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ), του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), και έχει υπάρξει επι σειρά ετών, διδάσκων των μαθημάτων «Διαχείρισης Αποθεμάτων και Διανομής Προϊόντων» και «Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας» του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από δεκαπέντε (15) επιστημονικές εργασίες που άπτονται στην ανάπτυξη και εφαρμογή ποσοτικών μεθόδων διοίκησης λειτουργιών στην Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων, σε περιοδικά υψηλής αναγνωσιμότητας όπως είναι το European Journal of Operations Research (EJOR) το Transportation Research Part E, το Annals of OR, το Journal of Transport Geography κ.α, επιτυγχάνοντας περισσότερες απο 510 ετεροαναφορές με βάση τον δείκτη Scopus (30/9/2019).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός - Ph.D. Transport
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498445
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.