.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Κωνσταντία Καραγκούνη

Η Κωνσταντία Καραγκούνη, ως επιστημονική συνεργάτης του ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ, συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα και μελέτες σχετικά με τη βιώσιμη κινητικότητα και τις θαλάσσιες μεταφορές. Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροταξίας και Ανάπτυξης, απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) (2017), με Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στον ''Σχεδιασμό, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών'', επίσης από την Πολυτεχνική Σχολή, ΑΠΘ (2018). Το 2017 πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο ερευνητικό εργαστήριο ENTPE του Πανεπιστημίου της Λυών στη Γαλλία. Επιπλέον, το 2018 ολοκλήρωσε με επιτυχία το τρίμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο που διεξήγαγε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων Ελλάδας με θέμα «Εξαγωγικό εμπόριο προϊόντων» συνδυάζοντας παρακολούθηση θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικής άσκησης ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές της σπουδές. Είναι Υποψήφια Διδάκτορας στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει επαγγελματική εμπειρία στον συντονισμό/διαχείριση και υλοποίηση ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων (HORIZON, Interreg Europe κλπ.).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονική Συνεργάτης Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροταξίας και Ανάπτυξης & MSc Συγκοινωνιολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης, Κτιριακό Συγκρότημα Ganas & Ganas
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257641
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.