.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Αριστοτέλης Σπηλιώτης
Ο κος Αριστοτέλης Σπηλιώτης είναι Πολιτικός Μηχανικός/ Δομοστατικός έχοντας εκπληρώσει τις προπτυχιακές του σπουδές (Meng) στη σχολή των Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Surrey UK και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης (MSc) στον ‘’Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών’’ από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Είναι μέλος ΤΕΕ από το 2009.
Κατά την επαγγελματική του ενασχόληση έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στον ιδιωτικό τομέα αλλά και σαν συνεργάτης μηχανικός σε διάφορα σημαντικά δημόσια έργα (σχεδιασμός ειδικών κτιρίων, ανάπλαση μεγάλων περιβαλλόντων χώρων κ.ο.κ.). Ακόμα ήταν συνεργάτης μηχανικός στο Εθνικό Κέντρο Φυσικών Επιστημών ‘’Δημόκριτος’’ για 4 χρόνια όπου ήταν υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία ιδιαιτέρως σημαντικών κτιρίων (πυρηνικού αντιδραστήρα, επιταχυντή σωματιδίων κ.α.) και επιβλέπων μηχανικός σε νέα καινοτόμα έργα.
Είναι συνεργάτης ερευνητής στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης από τον Φεβρουάριο του 2017. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και έχει λάβει γνώση της Γερμανικής έχοντας εκπαιδευτεί σε Ελληνο-γερμανικό σχολείο.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτικός Μηχανικός - MSc Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ.15125
Τηλ. +30.211.1069562
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.