.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ιωάννης Γκραγκόπουλος
Ο Ιωάννης Γκραγκόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1969. Απέκτησε το δίπλωμα του ηλεκτρολόγου μηχανικού το 1993 από την πολυτεχνική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διδακτορικό δίπλωμα το 1999 από την ίδια σχολή. Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε ιδιωτικές εταιρίες και σε ερευνητικά ινστιτούτα στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Συμμετείχε επίσης σε πληθώρα εθνικών και ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα αφορούν τους τομείς των δικτύων τηλεπικοινωνιών, τηλεματικής, σχεδίασης hardware, embedded συστήματα, ασύρματων δικτύων αισθητήρων και IoT.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498439
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.