.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Κατερίνα Τούλιου

Η Κατερίνα Τούλιου είναι ερευνητική συνεργάτης στο Ινστιτούτο Μεταφορών και Βιώσιμης Κινητικότητας (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Είναι πειραματική ψυχολόγος με Μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στις Ερευνητικές Μεθόδους στην Ψυχολογία (2002). Είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Τμήμα Ιατρικής, Τομέας Ιατρικής Πληροφορικής.
Κύρια ερευνητικά ενδιαφέροντα: Η αισθητηριακή αντίληψη σε οδηγούς και δικυκλιστές, απόσπαση προσοχής στην οδήγηση, η επίδραση των φαρμάκων και του αλκοόλ στην οδηγική συμπεριφορά, εφαρμογή προηγμένων μεθόδων στατιστική ανάλυσης, ανάπτυξη μεθοδολογιών αποτίμησης της ευχρηστίας Νέων Τεχνολογιών ειδικά σχεδιασμένων για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες
Έχει συμμετάσχει σε 20 Ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά έργα. Είναι μέλος του Αμερικάνικου Συλλόγου Ψυχολόγων (APA).Έχει πάνω από 50 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και διεθνή συνέδρια με κρίση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πειραματική Ψυχολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498466
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.