.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Στυλιανή Πετρομελίδου
Η Στυλιανή Πετρομελίδου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ερευνητικό της πεδίο είναι η Περιβαλλοντική Χημεία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάσθηκε με την Υγρή Χρωματογραφία συζευγμένη με Φασματομετρία Μάζας για την ταυτοποίηση και τον ποσοτικό προσδιορισμό αναδυόμενων ρύπων σε περιβαλλοντικά δείγματα. Τώρα έχει ξεκινήσει τις διδακτορικές της σπουδές επεκτείνοντας το ερευνητικό της πεδίο στα ανθρώπινα δείγματα. Η διατριβή της έχει τίτλο «Καινοτόμες προσεγγίσεις για τη στοχευμένη και μη στοχευμένη ανάλυση των προσφάτως αναγνωρισμένων αναδυόμενων ρύπων σε περιβαλλοντικά και ανθρώπινα δείγματα με φασματομετρία μάζας υψηλής διακριτικής ικανότητας».
Στοιχεία Επικοινωνίας

Χημικός
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498453
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.