.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Αθενάς – Βασιλειάδης Βασίλειος
Ο Αθενάς – Βασιλειάδης Βασίλειος γεννήθηκε στη Ρόδο το Μάρτιο του 1996. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος (integrated master) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) από το 2020. Έχει καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενό του.
Από το Σεπτέμβριο του 2021 εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ), στο κλιμάκιο της Ρόδου. Ασχολήθηκε αρχικά στο έργο ΔΙΑΓΟΡΑΣ: «Υποστήριξη στη διαδικασία αναγνώρισης των αναγκών των τουριστών και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων μερών του οικοσυστήματος τουρισμού της Ρόδου», και στη συνέχεια στο έργο ΝΕΜΟ: «Υποστήριξη δράσεων δικτύου παραλαβής και στάθμευσης ηλεκτρικών πατινιών – επίδραση της μικροκινητικότητας (micromobility) στο τοπικό περιβάλλον».
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Μηχανικός Περιβάλλοντος BSc
Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου 7, Ρόδος
Τ.Κ. 85100
Τηλ. +30.2241.037356
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.